Over ons

Welkom!

De Berkenruiters is een hippische vereniging. Wij bieden vanalles voor iedereen die beschikking heeft tot een paard. De Berkenruiters helpt graag met het versterken van de band met uw paard. Wij maken samen ook altijd graag onvergetelijke momenten. De leden van het bestuur bestaan uit vrijwilligers. En ze runnen de vereniging met veel plezier!

Huisvestiging

De Berkenruiters’ thuis is gevestigd in Berkhout. Bij manege de Trenshoeve om precies te zijn. Dit is altijd al zo geweest. Voor velen voelt het hier vertrouwd. Daarom zijn wij blij met zo’n fijne plek.

Historie

Opgericht
1994
Elias Peetoom en Piet Happé vonden het tijd om iets te doen voor de paardenliefhebbers. Dus besloten ze om een vereniging op te starten met lessen en activiteiten.

Officieel
2004-2005
De Berkenruiters werd een officiële vereniging. Later kregen we goedkeuring van de KNHS. Op dat moment waren we bij hun aangesloten.

Nieuw bestuur
2019-2020
In 2019 ging het voor een tijdje niet heel soepel. Vandaar dat we nu een nieuw bestuur hebben. Een frisse start! We zijn de schade aan het wegwerken, en dat gaat super.

meer historie

Leden

Sinds dat we zijn begonnen met De Berkenruiters zijn we flink gegroeid met dalen en pieken. Op dit moment hebben we 98 leden met natuurlijk zijn nieuwe leden altijd welkom!

26 jaar

In die 26 jaar dat we bestaan zijn we veel gegroeid, hebben veel meegemaakt. Maar we staan nog steeds sterk!


Overzicht

De Berkenruiters

Bekijk hieronder wat wij allemaal te bieden hebben.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. info@berkenruiters.nl Meer informatie

Advertentie
%d bloggers liken dit: