Shop

Wij hebben onze eigen Berkenruiters kleding. Ook wel merchandise genoemd. Hieronder zijn de beschikbare producten te zien. Als u een bestelling wilt plaatsen, stuur dan een mail naar info@berkenruiters.nl met de volgende info:

Uw naam, welk product, maat, ophalen (de Trenshoeve) of verzenden (+verzendkosten).

U kunt ook altijd bij een van de bekende gezichten op de Trenshoeve een product aanvragen.

De Berkenruiters hoodie

Deze Berkenruiters hoodie is een must-have deze winter. Blijf lekker warm terwijl je iedereen kan laten zien hoe trots je bent om een echte Berkenruiter te zijn! Met het logo voor èn achter en de prachtige bordeaux-rode kleur. Verkrijgbaar in alle maten voor €29,95

Berkenruiters polo

Een polo is natuurlijk onmisbaar in de kledingkast van een ruiter. In de Berkenruiters polo zie je er altijd goed uit tijdens het rijden en daaromheen. De polo heeft een mooie bordeaux-rode kleur met uiteraard het Berkenruiters logo. Verkrijgbaar in alle maten voor €24,95 euro per stuk.

Softshell jas

Deze fleece vest houd jou lekker warm. Daarnaast zit de vest ook super comfortabel. Het is gemaakt van top kwaliteit. Het design is ook fantastisch en erg modieus. Verkrijgbaar in alle maten voor €64,95 euro per stuk.

Trenshoeve hoodie

De manege Trenshoeve, one thuisbasis, heeft ook zijn eigen kleding. Die kunt u ook natuurlijk kopen. Voor maar 24,95 euro per stuk. In alle maten te verkrijgen, waaronder kindermaten.

Advertentie
%d bloggers liken dit: