Rijvereniging

De rijvereniging is bedoeld voor iedereen met een eigen paard. Als u beschikking heeft tot een paard door leasen of een verzorgpony, mag dat ook. Op deze manier kunt u met hetzelfde paard iets opbouwen en trainen.

Voor de ruiters hebben we genoeg om te doen. Zo kunt u met uw paard lessen volgen, samen met andere Berkenruiters. Meedoen met KNHS wedstrijden is ook mogelijk. We verzorgen ook kampen en veel meer leuke activiteiten. Heeft u voorkeur aan mennen? Ga dan naar de pagina Menvereniging.

De vereniging organiseert lessen voor ruiters, menners en wedstrijden, zowel officiële KNHS dressuurwedstrijden als onderlinge wedstrijden.

Hier is de mini marathon te zien. De jaarlijkse onderlinge wedstrijd, voor zowel ruiters als menners.

Lessen

Voor de ruiters en menners met beschikking tot/ eigen paard geven wij lessen. Op dit moment wordt er elke donderdag en vrijdag les gegeven. Deze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs.

Evenementen

Elk jaar is er weer de mini marathon in de zomer. Een geweldig buitenparcour wordt opgezet in de loop van 10 dagen. Mensen van overal komen naar Berkhout om het evenement mee te maken!

Wedstrijden

Elke maand wordt er een KNHS wedstrijd georganiseerd op de manege Trenshoeve. Iedereen mag hier aan meedoen. Het is altijd weer een leuke beleving.

Advertentie
%d bloggers liken dit: